Seo Marketing leidt tot meer lokale (en regionale) klanten die uw bedrijf vinden.

Seo Marketing in Utrecht

Zoals Local Seo Services en Lokale Klant Marketing

Wij bieden o.a. Local Seo Services aan bij verschillende lokale bedrijven in Utrecht

Wij leveren Seo Marketing in o.a. De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk en alle andere andere locaties in Nederland.
OVER Local-marketing-specialist

Weet dat lokale marketing positief ondersteunt in het krijgen van meer klanten

Wij geven maatwerk lokale marketing keuzemogelijkheden en kennis van lokale SEO diensten specialisten.

Organische zoekvermeldingen

Organische zoekresultaten helpen enorm erg bij de lokale zoekmachine optimalisatie, dit kan door in nieuwe content lokale zoekwoorden te verwerken. Des te meer organische vermeldingen je op de lokale topposities des te groter de kans aanwezig is om nieuwe kopers naar je website te krijgen. Het is belangrijk dat je relevante zoekwoorden in je lokale content verwerkt om zo organische zoekresultaten te verkrijgen. Deze lokale content zorgt voor een riante boost aan je lokale zoekresultaten. Neem een relevant zoekwoord voor een lokaal sushi restaurant “Sushi restaurant Amersfoort” als voorbeeld. Zodra je hier lokale resultaten op begint te krijgen kan je daarna je lokale SEO optimaliseren door een focus te leggen op “Restaurant Amersfoort”. Dit is een iets algemener zoekwoord, maar levert een stuk meer resultaten op. Ook doe je er verstandig aan om lokale backlinks naar je website toe te brengen en zet samenwerkingen op met een ander lokaal bedrijf. Lokale links verbeteren je lokale vindbaarheid.

Voor wie in Utrecht is lokale SEO geschikt?

Lokale SEO is een uitstekende manier om je lokale vindbaarheid te verbeteren. Als je hoger wilt komen in Google, raden wij aan om je te verdiepen in lokale SEO. Maar voor wie is lokale SEO nou precies geschikt? Een antwoord hierop is eigenlijk makkelijk gezegd: ’iedere onderneming’. Zeker door de functionaliteiten van Google ‘Mijn Bedrijf’ is het heel erg belangrijk dat je je organisatie vooral ook op deze manier nog verder optimaliseert. Wel is met lokale SEO voor fysieke winkels echt een uitkomst. Door als fysieke winkel een goede lokale SEO campagne op te zetten breid je je kopersbestand meteen uit. Door met lokale SEO je online zichtbaarheid te optimaliseren krijg je ook gelijk een ander type bezoekers op je website. 

Ook voor digitale bedrijven is lokale SEO ontzettend belangrijk. Neem bijvoorbeeld een grafisch vormgever met geoptimaliseerde SEO in Haarlem. In het begin krijg je super veel aanvragen van allerlei mensen die in en rond Haarlem op zoek zijn naar een grafisch vormgever. Dit resulteert in een vast kopers bestand en voor je het doorhebt kent heel Haarlem je diensten. Het is dan belangrijk om je lokale SEO uit te breiden naar andere steden. Misschien eerst in de buurt om vervolgens te zorgen dat je onder het zoekwoord ’grafisch ontwerper’ in heel het land in iedere plaats waar je lokaal gevonden wilt worden ook écht daadwerkelijk gevonden wordt. Als dit jou lukt dan heb je lokale SEO uitstekend geoptimaliseerd.
Dit zie je uiteindelijk terug in alle nieuwe potentie rijke kopers die je onderneming verkrijgt.

Seo Marketing is zeer geschikt voor alle o.a. lokale bedrijven. Eigenlijk voor iedere organisatie in Utrecht voor wie  regionale kopers erg belangrijk zijn.

Denk aan winkels, kappers, sportscholen, loodgieters, electriciëns, restaurants, boekhouders, broodjeszaken, en nog veel meer…

 

local seo marketing Utrecht
What we do

Seo Marketing Dienstverlening in Utrecht

Genereer Nieuwe Klanten
Meer Omzet
Groei in Verkoop & Marketing
Selecteer de juiste Doelgroepen
Automatiseer Klantenwerving
Meer Naamsbekendheid

Seo Marketing in Utrecht Utrecht en omliggende plaatsen

Plaatsen rondom Utrecht zijn bijvoorbeeld De Bilt, Heemstede, Bilthoven, Bunnik, Veldhuizen, Houten, Vleuten, Zeist, Nieuwegein, Odijk

HOE WIJ WERKEN

Wij geven maatwerk Utrecht lokale marketing keuzemogelijkheden

De kracht van lokale SEO Utrecht

Lokale SEO is een van de belangrijkste aspecten van digitale marketing. Als het correct wordt uitgevoerd, kan het meer potentiële klanten genereren en de omzet verhogen.

Het probleem is dat veel lokale bedrijven niet genoeg doen aan lokale SEO. Dit komt vaak omdat ze denken dat het te ingewikkeld, duur, of te technisch is. Lokale SEO is niet alleen over het optimaliseren van je site voor een specifieke locatie, het is ook het positioneren in een bepaald gebied. Zelfs als je niet gevestigd bent in de buurt van een bepaalde plaats is het nog mogelijk om je online vindbaarheid hier hoog te positioneren.

De kracht van lokale SEO: Ten eerste concurreer je alleen met lokale bedrijven. Als iemand zoekt op ‘lunch Amersfoort’, zal hij je restaurant tussen de zoekresultaten zien staan. Vervolgens kunnen potentiële klanten direct informatie opvragen van je bedrijf, bijvoorbeeld om te reserveren of telefonisch contact op te nemen voor eventuele vragen. Ook is Google Maps een enorm krachtige tool voor het verkrijgen van nieuwe klanten. Door een duidelijk en krachtig Google Maps profiel te hebben opgezet zien mensen heel gemakkelijk waar in dit geval je restaurant gevestigd is, wat de openingstijden zijn, het aantal reviews etc etc.

Google heeft verschillende tools ontwikkeld om lokale bedrijven te helpen beter online gevonden te worden. Deze omvatten onder andere Google Mijn Bedrijf, Google Maps en Google Analytics.
Hoe we u helpen?

Welke Seo Marketing resultaten boeken we in Utrecht?

Seo Marketing leidt tot meer lokale (en regionale) klanten die uw bedrijf vinden.
Google Mijn bedrijf

Google Bedrijfspagina

De kracht van lokale SEO in zoekmachines

Google Mijn Bedrijf is een geweldig hulpmiddel voor elke kleine en middelgrote onderneming. Je kunt Google Mijn Bedrijf gebruiken om je bedrijfsgegevens direct op de kaart weer te geven. Als iemand naar je bedrijfsnaam zoekt, verschijnt de bijbehorende vermelding onmiddellijk. Dit is vooral handig als je bezoekers naar uw winkel of kantoor wilt krijgen. Om ervoor te zorgen dat mensen je locatie gemakkelijk kunnen vinden, is het verstandig om hier je bedrijfsadres, telefoonnummer, openingstijden en contactgegevens te delen. Ook is het verstandig om afbeeldingen, video’s, beoordelingen en ratings toevoegen. Verder kun je aangeven of je bezorgdiensten of speciale aanbiedingen aanbiedt.

Het belangrijkste aan Google Mijn Bedrijf is het feit dat het geïntegreerd is in AdWords (een andere dienst van Google). Daarom is het eenvoudig in te stellen en te onderhouden. Bovendien is het hele proces heel gemakkelijk in te stellen door middel van een overzichtelijke interface.

Google Bedrijfspagina Optimalisatie

Je kunt foto’s uploaden naar uw Google Mijn Bedrijf profiel. Het is echter het beste om zelf een aantal goede foto’s te maken. Een foto van je product of dienst alleen is voldoende. Wel is het aan te raden om de bezoekers gelijk een goede impressie te geven van je bedrijf. Maak hiervoor specifieke content, dit kan bijvoorbeeld zijn kwalitatieve content dat een impressie geeft over het bedrijf, of relevante content waar de bezoeker veel informatie uit kan halen. Binnen Google is het altijd van enorm belang dat er unieke content wordt gebruikt en dat er niks wordt gekopieerd of gebruikt wordt van andere bedrijven.

Local Citations zijn een soort verwijzingen naar uw Google Mijn Bedrijf Pagina. Wij verbeteren de vindbaarheid Google Mijn Bedrijf pagina’s door deze verwijzingen te plaatsen.

Online reviews zijn enorm belangrijk voor je de betrouwbaarheid van je bedrijf online. Zo worden de reviews ook opgedeeld in de volgende categorieën. positieve reviews, negatieve reviews, actieve reviews, kwalitatieve reviews en het aantal reviews.

Er zijn verschillende soorten reviews die een natuurlijk review profiel geven.

Google Analytics

Google Analytics is een enorm krachtige tool voor het optimaliseren van je website. Met dit hulpmiddel kun je nagaan hoeveel bezoeken uw site elke dag, week en maand krijgt.

Ook kun je achterhalen welke pagina’s het vaakst worden bezocht. Daarnaast kan je met Google Analytics kijken wat het klikgedrag van de website bezoekers zijn, hierdoor zie je gelijk welke pagina’s populair zijn en welke niet. Voor lokale winkels is Google Analytics belangrijk om te kijken waar hun online bezoekers vandaan komen.

Stel jij hebt een lokale SEO strategie gestart maar ziet dat 90% van je bezoekers van de andere kant van het land komen is dit natuurlijk niet positief voor jouw winkel omdat de kans heel klein is dat die online bezoekers ook echt daadwerkelijk jouw fysieke winkel komen bezoeken.

Google Mijn bedrijf

Google Bedrijfspagina Reviews

Een positieve review is natuurlijk het allerbeste om te ontvangen voor je onderneming. Wanneer een bezoeker naar je lokale Google Mijn Bedrijf pagina gaat ziet hij of zij gelijk allemaal positieve reviews gewaardeerd met 4 of 5 sterren. Hierdoor krijgt de bezoeker gelijk een vertrouwd gevoel en weet diegene ook dat de producten of diensten die je als bedrijf levert van erg hoge kwaliteit zijn.

Het belangrijkste aan Google Mijn Bedrijf is het feit dat het geïntegreerd is in AdWords (een andere dienst van Google). Daarom is het eenvoudig in te stellen en te onderhouden. Bovendien is het hele proces heel gemakkelijk in te stellen door middel van een overzichtelijke interface.

Deze wil je als bedrijf natuurlijk het minste binnenkrijgen, zodra gebruikers zien dat je bedrijf beschikt over een negatieve review is de kans al groot dat de bezoeker al minder snel tot een aankoop over gaat. Probeer deze negatieve reviews daarom ook te voorkomen, zorg voor een goede klantenservice dat de klant tevreden houdt en wanneer er toch een probleem is probeer er samen uit te komen.

Een bezoeker kijkt ook naar wanneer de review geschreven is, heb jij alleen maar reviews van twee jaar geleden op je Google Business pagina. Dan is de kans groot dat de bezoeker hierdoor ook twijfels gaat krijgen. Probeer dat klanten of gebruikers actief reviews plaatsen over je bedrijf, dit kan een enorm positieve impact hebben.

Het belangrijkste aan Google Mijn Bedrijf is het feit dat het geïntegreerd is in AdWords (een andere dienst van Google). Daarom is het eenvoudig in te stellen en te onderhouden. Bovendien is het hele proces heel gemakkelijk in te stellen door middel van een overzichtelijke interface.

Wanneer je kwalitatieve reviews ontvangt is dit enorm fijn voor je bedrijf, kwalitatieve reviews zijn vaak reviews die zeer uitgebreid zijn en vaak vertellen over het gekochte product. Grote webwinkels stimuleren hun klanten ook met het kwalitatieve reviews, zo maakt de best geschreven review kans op shop tegoed van die betreffende winkel.

Het belangrijkste aan Google Mijn Bedrijf is het feit dat het geïntegreerd is in AdWords (een andere dienst van Google). Daarom is het eenvoudig in te stellen en te onderhouden. Bovendien is het hele proces heel gemakkelijk in te stellen door middel van een overzichtelijke interface.

Lokale review vermeldingen

Ook is het enorm belangrijk om op andere platformen dan Google Mijn Bedrijf reviews te ontvangen, deze platformen zijn bijvoorbeeld TripAdvisor, TrustPilot, Thuisbezorgd enz. 

Door op deze platformen ook allemaal (positieve) reviews te ontvangen krijg je ook gelijk meer links naar je website. De bezoeker ziet dan ook dat er op andere onafhankelijke platformen positief over je bedrijf wordt geschreven wat vervolgens weer een goede indruk bij ze achterlaat.

Seo Marketing Informatie Aanvragen